Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΛΕΜΟΝΟΚΕΙΚ ΕΥΚΟΛΟ

                                                        ΛΕΜΟΝΟΚΕΙΚ                                                                                    
                                                                                                                                                                         ΥΛΙΚΑ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         3,1/2 φλυτζάνια Φαρίνα                                                                                                                             2  φλυτζάνια ζάχαρη                                                                                                                                 4  αυγά                                                                                                                                                       2/3 του φλυτζανιού  χυμό πορτοκάλι                                                                                                         4   κουταλιές  της σούπας  ξύσμα πορτοκαλιού                                                                                         220 γρ.  μαργαρίνη                                                                                                                                     Αχνη για το πασπάλισμα                                                                                                                                                                                                                                                                                                 ΕΚΤΕΛΕΣΗ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Βάζουμε όλα τα υλικά στο κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε για 4  λεπτά.
  ΄ Εχουμε  βουτυρώσει και αλευρώσει την φόρμα μας ,βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 50 λεπτά στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.Πάντα για να είμαστε σίγουροι ότι ψήθηκε το κέικ ,μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο ,μπήγουμε ένα ξυλάκι από σουβλάκι ή ένα λεπτό μαχαίρι .΄Αν δούμε ότι είναι υγρό ,το ψήνουμε άλλα 5 λεπτά.                                                                                                           Το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε,το πασπαλίζουμε με άχνη που την έχουμε βάλει σε ένα σουρωτήρι του τσαγιού ,για να πασπαλιστεί ομοιόμορφα.